ПРЕДИ ПУКАНКИТЕ Времетраене: 1 час и 45 минути Режиьсор: Ниа ДаКоста В главните роли: Бри Ларсън, Теона

...
ПРЕДИ ПУКАНКИТЕ
Времетраене: 1 час и 45 минути
Режиьсор: Ниа ДаКоста
В главните роли: Бри Ларсън, Теона
Коментари Харесай

Какво да очакваме от Капитан Марвел 2

ПРЕДИ ПУКАНКИТЕ
Времетраене:  1 час и 45 минути Режиьсор:  Ниа ДаКоста В основните функции:  Бри Ларсън, Теона Парис, Иман Велани, Зоуи Аштън и Самюел Л. Джаксън Бюджет: към 270 милиона долара С какво да се подготвим:  " Капитан Марвел ", WandaVision и Ms. Marvel
Когато през 2019 година по кината се завъртя " Капитан Марвел ", упованията бяха високи заради две аргументи.

Първата е, че това бе първият филм от киновселената на Marvel, воден от жена супергерой. Като концепцията му бе да ни опише повече за историята на Каръл Денвърс (Бри Ларсън) и по какъв начин тя се е сдобила със суперсилите си.

И тук идва втората причина за огромния интерес, а точно, че действието се развиваше през 90-те години на предишния век - интервал, който до оня миг не бе представян в киновселената на Marvel.

И резултатите не закъсняха, тъй като приходите в международен мащаб надминаха 1 милиард $. Това, несъмнено, отвори необятно вратата за втори филм.

Заради пандемията и всички проблеми, които тя провокира, " Капитан Марвел 2 " се забави повече от плануваното. Но не щеш ли четири години по-късно към този момент е по кината.
 Снимка 641178

Неговата функционалност още веднъж е много значима, тъй като до момента в който първият филм целеше да ни запознае с Денвърс и историята ѝ, то вторият ни показва още двама супергерои в лицето на Моника Рамбо (Теона Парис) и Камала Кан (Иман Велани).

Всъщност запалените почитатели знаят, че Рамбо и Кан не са чак толкоз нови персонажи. За Моника Рамбо, историята ѝ и по какъв начин се снабди със суперсилите си разбрахме от първия сериал на Marvel - WandaVision.
 Снимка 641170

Докато Камала Кан получи свои личен сериал Ms. Marvel, в който в шест епизода научихме всичко за нея.

И по този начин грандиозният проект на президентът на Marvel Studios Кевин Файги да разшири киновселената и със сериали, е в цялостния си искра. Разбира се, минусът е, че който не е гледал въпросните сериали, няма визия какви тъкмо са силите на Рамбо и Кан и по какъв начин те са се сдобили с тях.
 Снимка 641171

Това обаче не можем да кажем, че пречи по някакъв метод " Капитан Марвел 2 " да бъде гледан точно от хора, които не са отделили време за сериалите. В случая на Кан даже може да провокира интерес към Ms. Marvel.

Колкото до сюжета на " Капитан Марвел 2 ", в него няма особени изненади, тъй като още веднъж има изверг, който заплашва вселената.
 Снимка 641174

Дар-Бен (Зоуи Аштън) има зъб на Каръл Денвърс и е съумяла да се снабди с задоволително мощ, с цел да реализира проектите си - непременно.

Каръл Денвърс, Моника Рамбо и Камала Кан пък ще би трябвало да ѝ се опълчат. Но няма да им е доста елементарно макар всички суперсили, които имат.
 Снимка 641175

Но не тъй като Дар-Бен е толкоз могъща и непобедима, а тъй като по странни стечения на събитията силите на трите биват преплетени и те в най-неподходящите моменти разменят местата си - където и да са, каквото и да вършат.

И тъй като това е филм за супергерои не трябва да забравяме, че след първите финални надписи има скрита сцена, която ще приказва доста за бъдещето на киновселената на Marvel.

" Капитан Марвел 2 " е по кината от 10 ноември
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР